Over Sunndays Restaurant

Sunndays ligt centraal in het centrum van Valkenburg, aan de voet van de historische kasteel – ruïne.

Ons mooie terras is bekend in Valkenburg vanwege de ligging, de kwaliteit, de goede service en heeft de meeste zon uren van de stad. Zelfs als het frisser wordt, vindt u hier een prettig comfort, aangezien het terras verwarmd wordt tijdens de koudere dagen.

U kunt de dag starten met een heerlijke kop koffie, vergezeld van een ontbijt of een stuk Limburgse vlaai. Tevens biedt Sunndays voor de lunch, de borrel en/of diner een aantrekkelijke menukaart met gerechten en hapjes van een uitstekende kwaliteit en wordt er een mooie selectie dranken geserveerd ter begeleiding hiervan.

De relaxte sfeer zorgt ervoor dat Sunndays een ideale plek is om te gaan borrelen, lekker na het werk de dag door te nemen en te genieten van een goed glas wijn, cava, biertje, een cappuccino of een verse jus…….

Na de gezellige borrel is het mogelijk om te dineren. De keuken is de hele week doorlopend geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Aansluitend kunt u in de ontspannen sfeer lekker nagenieten of elkaar treffen voor een gezellige stapavond. Bestel een digestief…… dit met een warme sound van lounge muziek….

.


HET INTERIEUR

impressie-04Het interieur is een weerspiegeling van de sfeer in de zaak. Sunndays is in november 2012 volledig gerestyled. Er is gekozen om een restaurant te ontwerpen met een warme uitstraling binnen het bestaande geheel.

Prachtige custom made fauteuils en grote lounge banken geven een warm karakter. De design lampen boven de eettafels zorgen voor een intieme sfeer aan tafel. Of u nu met 2, 4 of 6 personen komt eten, de flexibele tafelschikking van Sunndays laat dit met alle gemak toe….

Kortom Sunndays is een smaakvolle zaak met veel warmte, waar jong en oud elkaar ontmoet.